Företag i Brännland

Ålö ABALO_logo_RGB

Ålö är en av världens ledande leverantörer inom lantbruksmaskinbranschen. Sedan 1949 utvecklar och tillverkar Ålö högkvalitativa frontlastare under varumärkena Quicke® och Trima® samt tillhörande redskap under Original Implements™.

Läs mer på Ålö:s hemsida www.alo.se Brannland_071_1720

 

 Brännlands Wärdshus

Bara en mil utanför Umeå hittar du oss, i natursköna Brännland. I vår restaurang serverar vi lunch måndag t om fredag och på helgerna har vi en säsongsinspirerad helgmeny som passar såväl de festligaste tillfällen som de gånger man bara vill ha något gott!

Festmeny finns även för den som önskar beställa till bröllop, födelsedagar mm.

Du har även möjlighet att abonnera oss för konferenser, kick-off, fest och bröllop och självklart står vi till tjänst med catering om du vill njuta av vår goda mat någon annanstans.

 

 

Mer info på www.brannlandswardshus.se

 

Opal Antik

Antikaffär och har även auktioner.

Kolla öppettider m.m på Opal Antiks hemsida: www.opalantik.se

 

Bochz design

Bochz designar och gör handgjorda smycken i 925 Sterling Silver av .  Bochz består av  av Björn och Zsuzsanna som håller till med sin ateljé i Brännland, strax utanför Umeå. 

Läs mer på Bochz designs hemsida: www.bochz.se

 

Raw for good

Hanna Alperud är kostrådgivare, hälsorådgivare och rawfoodinspiratör, med sitt kök och sin bas i Brännland utanför Umeå. Härifrån skapar och sprider hon rawfood genom kurser, workshops, catering, recept, inspiration och genom olika återförsäljare – allt för att göra den här underbara maten tillgänglig för så många som möjligt.

Läs mer på www.rawforgood.se